Monday, December 25, 2006

Χριστούγεννα DeΝiroύγεννα

Χριστούγεννα λοιπόν και να που χθες το βράδυ κάναμε ρεβεγιόν με τους Ντε Νίρο! Ήταν πάρα πολύ ωραία και τα παιδιά έπαιξαν super!

ΠΡΙΝ το λάιβ όμως, το οποίο απαρτιζόταν από κατακλυσμιαίες δυναμικές αλλαγές ροκ, ποπ και αλτέρνατιβ τραγουδιών, πρόλαβα να ηχογραφήσω ένα μικρούλι μπλόγκαστ με χριστουγεννιάτικη μουσικούλα. Μην περιμένετε να γελάσετε αυτή τη φορά. Ετοιμαστείτε για ευχάριστες μελωδίες και ατμόσφαιρα του τύπου "Τι ωραία! Ήρθαν τα Χριστούγεννα κι εγώ κάθομαι στην καρέκλα μου και πίνω τον καφέ μου..!"

Δίχως πολλά πολλά, ιδού το νέο αρχειάκι:



Κατεβάστε το ΕΔΩ!

17 comments:

Anonymous said...

Διαφορετικό (σε σχέση με την εποχή) μουσικό διάλειμα, αλλά πολύ ευχάριστο :)

Πάντως πρέπει να μάθεις να τα λες σωστά τα νέα Windows, μόνο μία φορά τα είπες με το όνομά τους: sVista!

Και ναι, η Warwick προφέρεται Γουόργουικ... :P

Anonymous said...

Eixa ksexasei to megaleio tou Bacharach.. Ontws wraio mood gia Christmas..Elpizw to hint omws na phgainei se allo group. Otan oloi paizoun Zatzigiannides, an valoume kai Burt sto programma, zorika!

Xronia polla boy.

DN

Ionas said...

"yeah danny, you were right about aris and ion!"

Να υπενθυμίσω οτι ο μεγαλύτερος αριθμός comments στο blog μου και του Άρη έχει γίνει από εσένα και τον danny. Καμμένοι με τα PC? Wake up this is 2007 :P

Anonymous said...

Σε παρακαλώ πολύ Ίωνα, μια γυναίκα που ασχολείται με blog και commenting κάνει socialising και δεν "καίγεται" με τα PC...

τα είπα καλά;

Rozakas said...

Άρι, σε κάποια φάση, οταν δεν βαριέσαι, βγάλε και την λίστα τραγουδιων σε μια μικρή λίστα να την εχουμε στα υποψην βρε παιδι μ!

Για άλλη μια φορα, φοβερός!!!

Geroloofas said...

Μετά από πολλαπλές παροτρύνσεις, αποφάσισα να παραθέτω τις playlists με τους τίτλους των τραγουδιών/ κομματιών που ακούγονται στα Blogcasts μου, στο section όμως των comments. So, here it is:


1) Jackie De Shannon - What The World Needs Now
2) Elvis Costello - I'll Never Fall In Love Again
3) BJ Thomas - Raindrops Keep Falling On My Head
4) Dionne Warwick - Wack On By
5) Aretha Franklin - I Say A Little Prayer
6) Carpenters - Close To You

unpaiktable said...

Kαλή χρονιά.. Δε στο είπα από κοντά, και γυρίζω πάλι στις παλιές καλές συνήθειες με τα blogs της ξενιτιάς. Τα καλύτερα, λοιπόν, για το νέο έτος!

unpaiktable said...

Άσχετο: Δεν ακούγεται πολύ αστείο αν βάλουμε ένα "και" στη μέση του "Elvis Costello";

Θα σκίσω τα Oáblo μου!!!!!!!! Αχ!!!

Anonymous said...

To sxolio mou gia auto to broadcast tha to vreis sta sxolia tou protou broadcast!!! Check it out baby....Tha se poneso, alla oxi polli.

Anonymous said...

O plithismos tis Boston, MA apaitei more frequent blogcasts. We need them, we wants them...our preciouses!!!!!

Anonymous said...

Patience, child.. The man is currently unable to comply.

Geroloofas said...

Ρε ποιος έσβησε comment γ@#$ τη μνήμη μου?

Anonymous said...

E δεν μπορώ άλλο! Θέλω τώρα blogcast! Ειδικά τώρα που δίνω εξετάσεις το έχω ανάγκη! Μην μας αφήνεις έτσι!

Πιο σοβαρά, ελπίζω όλα να πάνε καλά για σένα και να μην αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα σοβαρότερο του να αποφεύγεις τις ορδές των θαυμαστών σου (μ'αρέσει που θα μίλαγα σοβαρά...)!

Geroloofas said...

Εμμ.. Ναι.. Τα προβλήματα είναι κατά-τι σοβαρότερα από αυτό.. Ήμουν δις άρρωστος (δεν παραθέτω άλλες αηδιαστικές λεπτομέρειες for now) μες στις γιορτές. Και τώρα δεν έχω pc.. Γιατί έπαθα φορμάτ και και και... ΑΡΓΚ!

Μαζεύω ιδέες όμως όλο αυτό το διάστημα.. Οπότε stay tuned! Ή μάλλον καλύτερα subscribe σε κανά rss για να μη χρειάζεται να stay tuned.. ;)

Anonymous said...

Aχαχαχαχαχαχα! Μ'αρεσε αυτό το "έπαθα format", θα το χρησιμοποιώ απο εδώ και πέρα!

Anonymous said...

ti leei? argei polli auto to post? exoume kai anages...

Anonymous said...

Άργησα αλλα σε ανακάλυψα....Μονορούφι και τα τρία blogcasts-podcasts, μιας κ εγώ τα άκουσα στο iPod πηγαινοερχόμενη (στέκει;;;) στη δουλειά (καθώς το ρόζ, λόγω θήκης πραγματάκι έχει γίνει προέκταση των αυτιών μου) και ήταν όμορφα. Όμορφη μουσική, όμορφη ατμόσφαιρα και καθόλου βαρετό...Μου θύμισε Κυριακές πρωϊ με τον μπαμπα μου, όταν ήμουν λίγο μικρότερη...Καφεδακι, μουσική jazz και 50s-60s και κουβέντα...Καθώς μου έχει λείψει κ το καλό ραδιόφωνο, όπως καταλαβαίνεις το blogcast σου ήταν μια ευχάριστη νότα στην ημέρα...Επειδή όμως τα σλουρπ και τα καλα λόγια δεν μου πάνε...Enough!...Άντε κάνε κανα post και άσε τις δικαιολογίες!:P

Tinky