Wednesday, December 20, 2006

Ειδήσεις από το μέσα κόσμο μου..

Το δεύτερο πολυαναμενόμενο ποστ είναι γεγονός! Αυτή τη φορά ετοιμαστείτε για ένα πιο ήρεμο κλίμα.. Ίσως πρέπει να σταματήσω να ποστάρω τις πρώτες πρωινές ώρες...

Αν τοστ είναι το αποτέλεσμα της τοστιέρας και (κατά Αντρέα) ποστ το αποτέλεσμα της ποστιέρας, τότε έχω μια απορία:
Ποστάρω είναι το ρήμα της ποστιέρας. Υπάρχει και τοστάρω?
-Ε κούκλα, είσαι να τοστάρουμε κανα τέτοιο?
-Τι?
-Μα μόλις σου είπα!!!



Πλήρως ευχαριστημένος από αυτό που είδα σήμερα στη σελίδα του blogger, το κάνω copy paste απλώς για τους φίλους που δε θα μπουν στην κεντρική σελίδα του, και για να μας μείνει ως σχόλιο και μετά την αλλαγή του πρωτοσέλιδου. Ορίστε λοιπόν, απανταχού φανς του Guttlestar Ballactica, να τι χρησιμοποιεί ακόμα και το ΓΚΟΥΓΚΛ για να ορίσει την έννοια της προόδου:

I am overjoyed to announce that today we have o’ficially graduated the new version of Blogger from “in beta” to “.” Why is this significant? Allow me to explain via analogy:

Battlestar Galactica with Lorne Greene : Battlestar Galactica with Edward James Olmos :: Old Blogger : New Blogger

Εφ εφ ες και τρία λολ!

Ξεφεύγω όμως και κοντεύω να το κάνω ΚΑΙ γραπτό μπλογκ..
Οπότε, πίσω στα του όντιο.
Μετά από ολόσωστη παρότρυνση ενός φίλου, θα έπρεπε να αναφέρω τα κομμάτια που ακούγονται στο σημερινό Blogcast. Aλλά αρνούμαι τελικά, γιατί πιστεύω ότι θα χάσει τη μαγεία της η στιγμή της αλλαγής. Και eξηγώ την ξεροκέφαλη στάση μου ευθύς αμέσως. Αυτό το Blogcast δεν έχει ως σκοπό του την παρουσίαση δίσκων σε μορφή συλλογής του Compact Disk Club, αλλά έχει περισσότερο το χαρακτήρα ραδιοφωνικής εκπομπής άνευ περιεχομένου και συνοχής. Οπότε θα αρνηθώ να παραθέσω λεπτομέρειες στο γραπτό μου blog posting όσον αφορά τις μουσικές αλλά και τη θεματολογία και θα επιτρέψω την καθαρή ακρόαση με τις εκπλήξεις που αυτή επιφυλάσσει.

Καλή ακρόαση σε όλες και όλους!

ΥΓ: Μου έβγαλε και πάλι την πίστη μέχρι να το ανεβάσω στο νετ... Αυτή τη φορά έκανα 4 με 5 προσπάθειες περίπου μίας ώρας έκαστη!! Αν ξέρει κανείς κανένα Upload Manager να με ενημερώσει παρακαλώ..

ΥΓ2: ΔΕ διόρθωσα τα σαρδάμ. Γιατί? Μα φυσικά, επειδή είναι πάντα το καλύτερο..!



Κατεβάστε το ΕΔΩ!

6 comments:

Anonymous said...

Άλλο ένα τέλειο blogcast! Debuchy... Frankie and Johnny... με έφερες αρκετά παλιά σε αναμνήσεις, να 'σαι καλά!

Όσο για το πιάνο, κατά την ταπεινή μου γνώμη, νομίζω ότι το βιολί αναφέρεται ως βασιλιάς των οργάνων. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πιστεύω στην απίστευτη δύναμη του πιάνου. Καταρχήν, το αγαπημένο μου μουσικό κομματι είναι το Moonlight Sonata του Beethoven. Κατα δεύτερον, όποιος έχει δει την ταινία The Peacemaker μπορεί να δει (ή μάλλον να ακούσει) πώς ένα κομμάτι πιάνου μπορεί να μεταφέρει διαφορετικά αισθήματα, όσο "περιορισμένο" κι αν είναι στο πάτημα των πλήκτρων του.

Πολύ καλύτερος ο ήχος αυτού του post, προσωπικά δεν άκουσα παράσιτα!

Όσο για upload manager, δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι τέτοιο. Επίσης δεν γνωρίζω ακριβώς που ανεβάζεις τα .mp3 και με τι μέθοδο. Το fileden.com λέει ότι μπορείς να έχει μέχρι 500ΜΒ αποθηκευμένα εκεί (σε νορμάλ .mp3 ρυθμούς αυτό σημάινει 8 ώρες και 20 λεπτά, δηλαδή 25 blogcasts μέγιστο) και επίσης χρησιμοποιεί δικό του uploader που δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Το καλύτερο θα ήταν κάτι σε FTP.

Αν δεν βρεις κάτι της αρεσκείας σου, τότε προσφέρομαι να σου δώσω χώρο στο δικό μου server (έχω 4GB ή 262144 αρχεία περιορισμό, νομίζω φτάνει...) για όσο περισσευούμενο χώρο έχει (τώρα είναι ελεύθερα 3.9GB), εννοείται δωρεάν...

Geroloofas said...

Να 'σαι καλά Ματινάκι! Ειδικά αυτό το ποστ ήταν πολύ άφτερ άουερς.. Υπόσχομαι και πιο απ-λίφτινγκ στο μέλλον. Να είσαι σίγουρη!

Είσαι απίστευτος seepyou και σε ευχαριστώ πάρα πολύ και για το support και για την πρόταση. Μάλλον θα προτιμούσα να μη δεσμεύσω κανέναν όσον αφορά το upload και το maximum download. Είναι πάρα πολυ ευγενικό από μέρους σου. Αυτά που γράφω όντως πάνε στο FileDen. :)

Μάλλον έχεις δίκιο για το βιολί. Δικό μου λάθος. Νομίζω η έκφραση είναι "το βιολί είναι ο βασιλιάς και το πιάνο ο στρατάρχης".. Και αυτά περί εκφραστικότητας δεν είναι δικά μου λόγια.. Ομολογώ ότι υποστηρίζω τις δυναμικές του πιάνου αρκετά φανατικά.. Βλ. Ριουίτσι Σακαμότο για παράδειγμα. Κάθε συγχορδία και μελωδία. Νομίζω ότι το blogcast μόνο δικαιώνει τις απόψεις και των 2 μας. Σ' ευχαριστώ και για τις προτάσεις, θα τις ψάξω..!

Το upload manager ήταν μεταξύ αστείου και σοβαρού. Δεν περίμενα να υπάρχει κάτι τέτοιο. Απ' την άλλη, σ'αυτόν τον κόσμο, ποτέ δεν ξέρεις... :Ρ

Rozakas said...

Timed Shutdown ρυθμισμένο στα 35 λεπτά (δεν ήξερα την διάρκεια), πυτζάμουλες γκρί απο τις φτηνές παρακαλώ (τσόχινες απο τους κινέζους), ενα χριστουγενιάτικο Μπονζάι με λαμπάκια, πάπλωμα , κρεββάτι, κρύο (καιρός για .. 1 τύπο σε ημίδιπλο κρεββάτι) και .. πατάμε το play. Καληνύχτα!

Achilles said...

Den tha sxoliasw to blogcast. I admire your work once more.Apla ithela na pw oti an telika ftiaxoume ekeini tin dueto banda pou tha ti lem e "Παπαραπάδες" νομίζω ότι το πρώτο σουξέ που θα πουλήσει τρελά πρέπει να είναι Χριστουγεννιάτικο, για την ακρίβεια το "Χιόνια στο ΚαμπαναρYO!"
Άσχετο, ξέρω.... φιλιά..

Anonymous said...

(επιτέλους βρήκα χρόνο να ακούσω το podcast)

Αντρέα σε έφαγα στα oablo σε αυτό το podcast!!!

Άρη αγόρι μου δε τα ξαναλέω περί του podcast, χαμογελάω σα χαζός συνέχεια όταν σε ακούω. Στις ειδήσεις έκλαιγα από το γέλιο...

Geroloofas said...

Μετά από πολλαπλές παροτρύνσεις, αποφάσισα να παραθέτω τις playlists με τους τίτλους των τραγουδιών/ κομματιών που ακούγονται στα Blogcasts μου, στο section όμως των comments. So, here it is:


1) E.S.T. - Behind The Yashmack
2) Craig Armstrong - Glasgow Love Theme (from "Love Actually" original soundtrack)
3) Debussy - Clair De Lune
4) Bill Evans - Spartacus Love Theme
5) Bello Veloso - Toda Sexta Feira
6) Kings Of Convenience - Know How